Tuincollega's,

Inverband met de Coronovires en voor de veiligheid van ons allen is de Polderhof tot nader bericht gesloten, mocht u echt iets dringends nodig hebben stuur dan eene-mail naar info@volkstuinverenigingbodegraven.nl

De verkoop

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leden van de Volkstuinvereniging,

Naar aanleiding van het COVID-19 coronavirus, zijn alle activiteiten doorSAM, die verhuurt de zalen in de Rijgaarde, tot en met 31 maart gecanceld.Dat houd in dat onze jaarlijkse ledenvergadering van dinsdag 24 maart niet doorkan gaan. Het is jammer, ook wij willen onze bijdrage leveren om verdere verspreidin van het virus te voorkomen.

Het bestuur zal zich beraden wanneer en op welke datum wij eventueel deze jaarvergadering opnieuw zullen inplannen.

Met vriendeljke groet,

Volkstuin-en Recreatietuinvereniging Bodegraven.

Namens het Bestuur

Piet van Kooten

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Najaarsmarkt 2019

Men kon het gewicht raden van een pompoen,

dat was 27,85 kilo.

Niemand had het juiste gewicht goed, er waren 2 personen die er het di chts bijwaren dus hebben we moeten loten.

De gelukkige winnaar is geworden

Mevr. Nel Twaalhoven

Wij hebben haar verblijd met een mooie bos bloemen van Volkstuin

+++++++++++++++++++++++++++++++++++